合挽きと豆腐は同量で。私は1丁と300g位かな
1 pond of ground beef ( I use turkey) & 1 pack of FARM TOFU
I always use Half TOFU & half Meat but its up to you...
タマゴ1、玉ねぎ1、パン粉や小麦麦芽。うちはもぱら、これ。
1 egg or 2 egg white,1 onion chopped, 1/4 cup of toasted wheat germ
あとは、好きな野菜。
だいたい、セロリ、人参、アスパラガス、インゲン等。
Celery, carott, asparagus, green beans etc etc.
実家の母は、だいたいゆで卵もいれてたんだけど、ローカロリーにするため、
泣く泣く排除…
if you don't care about calories boiled egg is really taste good,too.
ケチャップ、ウスターソース、塩、こしょう
S&P, tomato ketchap 1/2 cup , worecestershire sauce 1/2 ,1 tsp of dried oregano
後は、全部まぜるだけ
混ぜたら、ベーコンをしいた型につめこむ
palace all ingredience in a large bowl and mix well.
place into the miture to the pan with bacon.
(i use turkey bacon for my hubby and regular one foe me;)
残りは、ミッキー型ハンバーグにしました
あとは焼くだけ。
170度で45分位かな。
bake it 45- 50min (350 F)
途中、混ぜるようとは別のソース用のケチャップと、ウスターソースに肉汁を移します。
put gravy into bowl with ws and tk.
then KANSEI! そして完成で~す。
豆腐を使うと、肉汁系が普段より、多いので、きっちり、途中で取るのが、
しっかり、崩れないミートローフにするこつ
こんな簡単で、見た目の素敵なメインディッシュはないっすね♪
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