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2010年12月14日火曜日

カロリー削減豆腐ミートローフ TOFU Meat Loaf === Part 2 ===


合挽きと豆腐は同量で。私は1丁と300g位かな 
1 pond of ground beef ( I use turkey) & 1 pack of FARM TOFU
I always use Half TOFU & half Meat but its up to you...

タマゴ1、玉ねぎ1、パン粉や小麦麦芽。うちはもぱら、これ。
1 egg or 2 egg white,1 onion chopped, 1/4 cup of toasted wheat germ




あとは、好きな野菜。
だいたい、セロリ、人参、アスパラガス、インゲン等。
Celery, carott, asparagus, green beans etc etc.

実家の母は、だいたいゆで卵もいれてたんだけど、ローカロリーにするため、
泣く泣く排除…
if you don't care about calories boiled egg is really taste good,too.

ケチャップ、ウスターソース、塩、こしょう
S&P, tomato ketchap 1/2 cup , worecestershire sauce 1/2 ,1 tsp of dried oregano

後は、全部まぜるだけ

混ぜたら、ベーコンをしいた型につめこむ
 palace all ingredience in a large bowl and mix well.

place into the miture to the pan with bacon.

(i use turkey bacon for my hubby and regular one foe me;)




残りは、ミッキー型ハンバーグにしました



あとは焼くだけ。
170度で45分位かな。
bake it 45- 50min (350 F)

途中、混ぜるようとは別のソース用のケチャップと、ウスターソースに肉汁を移します。



put gravy into bowl with ws and tk.

then KANSEI! そして完成で~す。

豆腐を使うと、肉汁系が普段より、多いので、きっちり、途中で取るのが、
しっかり、崩れないミートローフにするこつ




こんな簡単で、見た目の素敵なメインディッシュはないっすね♪

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