Powered By Blogger

2010年11月18日木曜日

TACO RICE - Chili Con Turkey - 沖縄の味・タコライス

メキシカンはよく食べるけど、日本のメキシカンがちっと恋しい…
Well me & my hubby goes Taco Bell or other Mexican resturant so often,
But I sometimes miss JAPANESE - MEXICAN FOOD such as TACO RAICE.

So I decided to make for our dinner!
だったら作ればいいじゃん。
って、作ることにした。

材料は

1 pound grand turky ヘルシーにターキーのひき肉(ひき肉ならなんでもOK)
1 ca mexican style diced tomato メキシカンスタイルのスパイシーなトマト缶
1 can black beans ブラックビーンズ缶
1 can whole-kernel sweet corn コーンの缶詰
1/4 cup water 水
1 cup cooked rice
flaxsheed 亜麻(なくてもOK)
iceberg lettuce, cheese, sour cream, & tomato... same items as when you make TACO
後はレタスとかチーズとか、トマトとかサワークリームにワカモレ(好き好きで) 



Directions ~作り方~
1:In a large nonstick skillet over medium-high heat, brown the turkey.
2:Add everything else but the rice, and cook over low heat for 10 minutes. Serve over rice.

鍋で、ひき肉を炒めて茶色くなってきたら、ご飯以外ぜ~んぶ、ぶっこむ

よくまぜまぜで、完成!

後は、ご飯→レタス→肉→トマト→チーズ→サワークリーム
(旦那はワカモレ付)
で、食します。

Mmmmm Yum Yum :)


0 件のコメント:

コメントを投稿