Powered By Blogger

2010年11月5日金曜日

サイコロステーキ Diced Beef Stake

冷蔵庫にひき肉しかなかった…
っていうか、本当は冷凍庫(汗)
肉はいつも大量買い、で、冷凍。
野菜もコストコで買って、ゆでて(Or下処理して冷凍)。
倹約生活だから、仕方ないね…

I only had some pack of grand beef...
But I already made Meat Ball,and I want make Chili Con Turkey this weekend,so I should make something like NOT GRAND BEEF meal....
But I only have grand beef in my fridge.
That's why I made SAIKORO STAKE aka DICED STAKE by geand beef.


牛ひき、塩コショウ、片栗粉、お好きな焼肉のたれか、ステーキソース。
私は牛角のたれか、エバラ焼肉のたれ辛口が好き❤

Grand Beef (as much as you want ;) )
Salt & Pepper
Potato Starch
Your Favorite stake souce ... But I recomend Japanese BBQ Sauce called
"Ebara Yakiniku No Tare "

ひき肉に焼肉のたれ以外を投入しまぜまぜして、平らにして、切るだけ~
Mix everything but Stake Souce.
Placed Plate or Cutting board then Cut.

で、4面きちんと焼く。焼けたら焼肉のたれ投入
Stair all sides then add your fav souce.




Done
できあがり~。
今回は、わかめスープとご飯で食しました。
焼肉屋いきて~~~~

0 件のコメント:

コメントを投稿