Have you ever had a Heavy,too moist Banana Bread before?
If you use this recipe you don't want eat other recipe's banana bread & never faile to bake banana bread!
バナナブレッド作って失敗した人いません?
重すぎたり、中までで火が通っていなかったり…
これ、やってみて!
絶対失敗しないで、超旨いのできるから!
で、日英はめんどうなので、今回は英語のみ。
日本語レシピは、クックパッドに載せました。
リンクは、一番下です。
2 medium bananas mashed
1 yellow cake mix
1 small box of banana instant pudding mix
3 eggs
1/4cup of vegetable oil
1/4 cup of apple sauce
3/4 tsp of ground cinnamon
1/2 cup of water
3/4 cup finely chopped nuts
and
1/4 cup dried fruits such as raisn, apricot or cranberry
First
Have a all ingredients at th room temp.
Preheat the oven to 350°F
Graze an loaf pan
then
in a large bowl mashed bananas
add eggs and beaten
add all the ingredients
Blend together until smooth
Bake the bread about 45min to 1 hr.
or until toothpick inserted in the center comes out clean.
BON APPETIT
か
で、よろしく~~~
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